اثرات آرد سويا و درجه حرارت بر روي معيارهاي کيفيت ماکاروني

اثرات آرد سويا و درجه حرارت بر روي معيارهاي کيفيت ماکاروني,اثرات,آرد,سويا,و,درجه,حرارت,بر,روي,معيارهاي,کيفيت,ماکاروني,

اثرات آرد سويا و درجه حرارت بر روي معيارهاي کيفيت ماکاروني 1 . اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی‎fileina.com,گروه آموزشی تحقیقاتی فایلینا,دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد

نقشه سایت

خانه
خوراک

این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

چگونه دیگران را عاشق خود کنیم

آمار

    آمار مطالب
    کل مطالب : 8134 کل نظرات : 4 آمار کاربران
    افراد آنلاین : 11 تعداد اعضا : 22 آمار بازدید
    بازدید امروز : 1,164 بازدید دیروز : 20,805 ورودی امروز گوگل : 1 ورودی گوگل دیروز : 77 آي پي امروز : 87 آي پي ديروز : 901 بازدید هفته : 1,164 بازدید ماه : 311,069 بازدید سال : 3,238,789 بازدید کلی : 28,708,506 اطلاعات شما
    آی پی : 3.137.220.44 مرورگر : Safari 5.1 سیستم عامل : امروز : دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

    درباره ما

    تورکو موزیک | دانلود آهنگ جدید با لینک مستقیم

    تبلیغات

    چگونه دیگران را عاشق کنید

    کسب درآمد میلیونی

    چگونه دیگران را عاشق کنید

    اثرات آرد سويا و درجه حرارت بر روي معيارهاي کيفيت ماکاروني

    چگونه دیگران را عاشق کنید

    اثرات آرد سويا و درجه حرارت بر روي معيارهاي کيفيت ماکاروني
     


    1 . اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی
    ‎fileina.com,گروه آموزشی تحقیقاتی فایلینا,دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته
    صنایع غذایی اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی.
     


    2 . اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی
    ‎اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح
    0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای ...
     


    3 . مدل سازی کیفیت پخت ماکارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای ...
    ‎20 آوريل 2016 ... مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در ...
    گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه ...
    خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین .... معیارهای
    ارزیابی عملکرد، ارتباط بین ارزیابی عملکرد با ارزشیابی مشاغل و ...
     


    4 . کاملترين فايل شيپ فايل حوضه آبريز رودخانه اترک
    ‎5 دقیقه قبل ... پاورپوينت برجسته بيني در(تفسير عکسهاي هوايي) یکشنبه 30 آبان ... اثرات آرد
    سويا و درجه حرارت بر روي معيارهاي کيفيت ماکاروني یکشنبه 30 ...
     


    5 . دانلود پاورپوينت روان شناسي ورزش - خريد آنلاين و دريافت
    ‎5 دقیقه قبل ... پاورپوينت برجسته بيني در(تفسير عکسهاي هوايي) یکشنبه 30 آبان ... اثرات آرد
    سويا و درجه حرارت بر روي معيارهاي کيفيت ماکاروني یکشنبه 30 ...
     


    6 . صنایع غذایی - ماکارونی یک پتانسیل حاوی ریزترکیبات غنی شده
    ‎29 ژانويه 2011 ... مثلاً برای تهیه ماکارونی سویا به اندازه 40-10 درصدبه آن آرد گندم سیاه اضافه می کنند.
    ... زیرا خشک کردن با هوای داغ باعث تاثیرات نامطلوب روی بافت ماکارونی نهایی می
    شود. .... معیارهای کیفیت باید برای تمام خصوصیات کلیدی تولید از جمله مراحل غنی
    سازی .... د) اتوو که حرارت آن در 100 درجه سانتیگراد میزان شده باشد.
     


    7 . 2017 - سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه تربیت مدرس
    ‎بررسی تجربی و تئوری تعیین ضرایب معیارهای پیشرفته و نمودار‌ حد شکل‌دهی آلیاژ
    ..... بررسی اثر پودر شیر سویا به عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات ...
    بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی ... اثر
    زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی ...
     


    8 . دانشجویان آرد مشهد - بررسي عوامل موثر بر كيفيت نان
    ‎تهيه نان خوب و با كيفيت، نياز به اطلاعات دقيق در شناخت آرد، روشهاي تهيه خمير وعمل
    .... آرد بتوانند آردهاي مناسب براي تهيه انواع نانها و همچنين ماکاروني و ساير فراورده ها را
    .... حرارتي كه در اثر تنفس توليد مي شود به سرعت پراكنده نمي گردد زيرا گندم هادي
    ..... بردن چربي، شير خشك، آرد سويا يا آرد مالت در تهية نان، درجه تخمير، ميزاني كه عمل
    ...[PDF]
     


    9 . Quality improvement of dough and fresh pasta made by farina ... - Sid
    ‎11. ﺑﻬﺒﻮد ﮐﯿﻔﯿﺖ. ﺧﻤﯿﺮ و. ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ. ﺗﺎزه. ﺗﻮﻟﯿﺪ. ﺷﺪه. از آرد. ﻧﻮل. ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از. ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﭘﺮوﭘﯿﻞ ﺳﻠﻮﻟﺰ. ﻣﻬﺴﺎ
    ﻣﺠﺬوﺑﯽ ... در دﺳﺘﺮس. ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ . ﻟﺬا اﮐﺜﺮ ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ از آرد ﻧﻮل. ﮐﻪ از ﮔﻨﺪم ﻧﺎﻧﻮاﯾﯽ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯽ آﯾﺪ. (.
    ﻓﺎرﯾﻨﺎ. ) .... آرد. ﺳﻮﯾﺎ. 7[. ] و ﻏﯿﺮه. ﺑﻪ. ﺻﻮرت ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻧﺴﺒﯽ ﯾﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑـﺎ. آرد ﺳﻤﻮﻟﯿﻨﺎ. ﻬﺟ. ﺖ ﺗﻬﯿﻪ ﻣ ... ﺑــﺎ
    درﺟــﻪ اﺳــﺘﺨﺮاج .... اﻧﺤﺮاف ﻣﻌﯿﺎر ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪ .... ﺑﺎ ژﻻﺗﯿﻨﻪ ﺷﺪن ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ، در اﺛﺮ ﺣـﺮارت ﮔﻠـﻮﺗﻦ دﻧـﺎﺗﻮره ﻣـﯽ.
     


    10 . مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای ...
    ‎مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرا
    ... و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما

     



    11 . پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی با ...
    31 جولای 2016 ... مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در ... و
    دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 ... به
    منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و ...
    اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت ...
     


    12 . عناوین پایان نامه های رشته علوم و صنایع غذایی | تهران تحقیق
     


    13 . ‎This site may harm your computer.23 سپتامبر 2014 ... 01/00005/00016/00009 تاثير آرد مالت جو و گلوتن بر روي کيفيت نان بربري ...
    وارگانولپتيکي نان ... 01/00005/00016/00066 تعيين اثر درجه حرارت، نور و غلظت
    آنتي ... و شرايط دمايي خشک کردن روي چسبندگي و خميري شدن ماکاروني.
     


    14 . سویا - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    ‎آرد سویا آردی است حاوی پروتئین و کمی کربوهیدرات، که از آسیاب کردن دانه خشک
    سویا به ... بسیاری از غلاف‌ها در درجه حرارت‌های زیاد ریزش می‌کنند اما بوته زنده می‌ماند و
    در اثر درجه ... حداقل دما برای رشد لوبیا روغنی ۱۰ درجه سانتی گراد و دمای ۲- دمای کشنده
    آن است. ... نیست و بذرهای که در درجه حرارت‌های بالا تولید می‌شوند کیفیت مطلوبی
    ندارند.
     


    15 . علوم و صنایع غذایى - جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه ...
    ‎40 - اثر پارامترهای آزمون رنسیمت بر معیارهای پایداری اکسایشی و پیش بینی
    ماندگاری روغن ... 69 - تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی
    بافت پسته رقم اوحدی ... 77 - بررسی اثر درصدهای مختلف گندم سنزده روی کیفیت آرد
    ، خصوصیات ... 121 - بررسی اثر درصد شیر سویا و پکتین بر خواص فیزیکو
    شیمیایی ...[PDF]
     


    16 . بررسي عوامل موثر بر كيفيت نان
    ‎ﺗﻬﻴﻪ ﻧﺎن ﺧﻮب و ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ، ﻧﻴﺎز ﺑﻪ اﻃﻼﻋﺎت دﻗﻴﻖ در ﺷﻨﺎﺧﺖ آرد، روﺷﻬﺎي ﺗﻬﻴﻪ. ﺧﻤﻴﺮ وﻋﻤﻞ .... ﻣﺎﻛﺎروﻧﻲ و ﺳﺎﻳﺮ
    ﻓﺮاورده ﻫﺎ را ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ ..... ﻣﻌﻴﺎرﻫﺎي ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪ از ... ﮔﻨﺪم ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﺑﺮاي ﺗﻮﻟﻴﺪ آرد، ﻫﻴﭽﮕﺎه ﻧﺒﺎﻳﺪ در
    ﺷﺮاﻳﻄﻲ ﺧﺸﻚ ﺷﻮد ﻛﻪ درﺟﻪ ﺣﺮارت ﻫﻮا ﺑﻴﺶ. از ... ﻧﺪﻳﺪه ﺑﺎﺷﻨﺪ و در ﻃﻲ ﺧﺸﻚ ﻛﺮدن در اﺛﺮ ﺣﺮارت زﻳﺎد، ﺻﺪﻣﻪ
    اي ﺑﺮ آﻧﻬﺎ وارد ﻧﻴﺎﻣﺪه ﺑﺎﺷﺪ ..... رد ﺳﻮﻳﺎ ﻳﺎ آرد ﻣﺎﻟﺖ در ﺗﻬﻴﺔ ﻧﺎن، درﺟﻪ ﺗﺨﻤﻴﺮ، ﻣﻴﺰاﻧﻲ ﻛﻪ ﻋﻤﻞ ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮدن.
     


    17 . دانلود رایگان نرم افزار کتاب فیلم | یک سایت دیگر با وردپرس فارسی ...
    ‎4 روز پیش ... اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی ... نوامبر 16, 2016
    دیدگاه‌ها برای روغن در ترانسفورماتورها و بررسی ویژگیهای و نحوه ...
     


    18 . تحقیق اقلیم وانسان—6522 - مرجع مقاله!
    ‎21 مه 2015 ... عوامل دیگری که در میزان تاثیر رطوبت هوا بر بدن اثر می گذارد،جریان هوا یا باد است.
    ... مهمی در اسایش انسان دارد و اسایش انسان یکی از معیار های طراحی اقلیمی است . منطقه
    ی آسایش: بنابراین، نسبت درجه حرارت و رطوبت نسبی هوا در ایجاد احساس آسایش
    انسان .... مدل سازی کیفیت پخت ماکارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و…
     


    19 . آشپزخانه من - نکات
    ‎با اینکار سویا طعم گوشت چرخ کرده را به خود می گیرد وبه راحتی می توانید از آن
    برای ... سپس با درجه حرارت متوسط در ظروف در باز یا نیمه باز بپزید گه گاهی نیز ...
    2- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید. ..... فراموش نکنید رنگ
    روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی می‌توان
    در آن ...
     


    20 . دانلود متن کامل مقالات در رشته های مختلف بصورت رایگان از دانشگاه ...
    ‎2 ژانويه 2011 ... 4469 - شبیه سازی اثر دما و رطوبت محیط بر پتانسیل کربن در کوره های ... 4475 -
    بررسی میزان رعایت معیارهای ساختاری منابع مرجع چاپی فارسی (چکیده) ..... 4806 -

     



    21 . آرد ، نان ، كيك و كلوچه ، شيريني و شكلات - مقالات
    ‎تحمل تغییرات درجه حرارت به هنگام نگهداری و استفاده ... كتابچه آموزشي نانوايان -
    بررسي عوامل گوناگون در كيفيت آرد و نان ... در اثر تخمیر، کاهش وزن که اصطلاحا آن را
    کاهش وزن به روش تخمیر می نامند، به وجود می آید. .... آنالز اماری داده ها نشان دهنده تاثیر
    افزودن آرد سویا بر میانگین پارامترهای رنگی a ،L و b و نیز انحراف معیار
    پارامترهای ...
     


    22 . magiran.com: مجله علوم و صنايع غذايي ايران، شماره 60
    ‎تاثير امولسيفايرها و صمغهاي بومي روي تشكيل و برخي ويژگي هاي فيزيكي و ...
    بررسي ويژگي هاي نفوذ پذيري به بخار آب، مكانيكي، حرارتي و ريز ساختار فيلم هاي
    خوراكي ... در اين تحقيق اثر دماي هواي خشككن در چهار سطح 40، 45، 50 و 55 درجه
    سانتيگراد و ..... بررسي تاثيرات ميزان نشاسته آسيب ديده در آرد بر كيفيت
    ماكاروني توليدي[PDF]
     


    23 . ارزﯾﺎﺑﯽ زﯾﺴﺘﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﺨﻠﻮط آرد ﮔﻨﺪم و ﺳﻮﯾﺎ - فصلنامه پژوهش حکیم
    ‎Title: Biological evaluation of wheat flour and soya mixture protein quality ... ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ
    ﺑﻪ ﻣﺼﺮف ﺑﺎﻻی ﻓﺮآورده. ﻫﺎی ﻏﻼت از ﺟﻤﻠﻪ ﻧﺎن و ﻣﺎﮐـﺎروﻧﯽ. (. آرد. ﮔﻨﺪم و. ﺳﻮﯾـﺎ. ﻪﺑ). وﯾﮋه در ..... روز در
    درﺟــﻪ. ﺣــﺮارت. 50. درﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ. ﮔﺮاد. ﻗﺮار داده ﺷﺪ. ه. و از ﻧﻈﺮ ﻏﻠﻈﺖ. ازت. ﻣـﻮرد آﻧـﺎﻟﯿﺰ ... اﻧﺤﺮاف
    ﻣﻌﯿﺎر. ±. ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ. ﻣﯿﺰان. NPR. و. RNPR. ﮐﺎزﺋﯿﻦ. +. ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و. ﻣﺨﻠﻮط آرد ﮔﻨـﺪم. +. ﺳﻮﯾـﺎ در ﺟﺪول. 2.
     


    24 . تاثیر حرارت بعنوان یک عامل مبارزه با شپشه آرد - پژوهشگاه علوم و ...
    ‎در این بررسی تاثیر حرارتهای 40 ، 5ˆ42 ، 5ˆ47 ، 50 درجه سانتیگراد بطور مجزا بر
    مراحل لاروی و بالغ ... بهینه‌سازی فرمولاسیون مخلوط آرد کامل آنزیمه و غیر آنزیمه سویا و
    آرد مالت جو به منظور بهبود کیفیت نان بربری سبوس‌دار ... در این تحقیق سعی شده که
    مهمترین معیارهای ارزشیابی کیفی آرد و مقدار جذب بهینه آب برای .... ماکارونی (24)[PDF]
     


    25 . (TPD) آرد گندم و مخلوط آرد گندم + سویا در مقایسه با
    ‎ﻲ و ﺗﻠﻔﻴﻘﻲ ﺑﺮاي ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ. ﻫﺎ ﻣﻌﺮﻓﻲ و ﺑ. ﻪ. ﻛﺎر ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ . در ﺑﻴﻦ روش. ﻫﺎي ﻣﻮﺟﻮد،. ﻗﺎﺑﻠﻴـﺖ.
    ﺣﻘﻴﻘﻲ ﻫﻀﻢ ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ... ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺼﺮف ﺑﺎﻻي ﻓﺮآورده ﻫﺎي ﻏﻼت از ﺟﻤﻠﻪ ﻧﺎن و ﻣﺎﻛﺎروﻧﻲ. (. آرد ﮔﻨﺪم. +.
    ﺳﻮﻳـﺎ. ﺑ). ﻪ. وﻳـﮋه در ﺧﺎﻧﻮارﻫـﺎي ﻛـﻢ. -. درآﻣﺪ. اﻳﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﺎ ... و اﻧﺤﺮاف ﻣﻌﻴﺎر. ﺷﺎﺧﺺ. TPD .... روز در
    درﺟﻪ. ﺣﺮارت. °c. 50. ﻗﺮار داده ﺷـﺪﻧﺪ و از ﻧﻈـﺮ. ﻏﻠﻈﺖ. ازت. ﻣﻮرد آﻧﺎﻟﻴﺰ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ . ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ. TPD. ﺑﻪ.
     


    26 . اثر سطوح متفاوت ریشه گیاه نی (Phragmites australis) به‌عنوان غذای ...
    ‎اگرچه ترکیبات لاشه در تیمار حاوی 12 درصد پودر ریشه نی عدم بهبود را در مواد مغذی
    نشان ... نی (Phragmites australis)، کپور معمولی ( Cyprinus carpio)، معیارهای رشد
    تغذیه‌ای ... مواد اولیه شامل پودر ماهی مرغوب، آرد سویا، آرد گندم، آرد ذرت، روغن
    آفتابگردان، ... عوامل کیفیت آب مانند اکسیژن محلول، درجه حرارت و pH روزانه در سه
    نوبت صبح، ظهر ...[DOC]
     


    27 . عوامل آلودگي و فساد مواد غذايي
    ‎باكتري ها به صورت هاي مختلفي موجب آلودگي و فساد در مواد غذايي مي شوند . ... فراهم مي
    آورند ترشح اگزوتوكسين كپك ها غالبا در حرارت بالاتر از 10 درجه سانتيگراد ..... اثر
    كردن آنزيم هاي موجود در سبزي (عمل بلانچينگ ) محصول خشك كرده با كيفيت بهتر ......
    این بوده که از مجموعه گوشت و ترک و ترک یبات دیگر، مثل آرد و شیرخشک و سویا و .
     


    28 . Alborz Pasta Industry Association .. انجمن صنفی کارفرمایی صنعت ...
    ‎قاعده كلي مشخصي در مورد نحوه تأثير اكستروژن بر خواص و كيفيت تغذيه اي مواد
    غذايي ... پروتئين هاي گندم حتي در شرايط دمايي پائين (نظير توليد ماكاروني) نيز
    كاهش مي يابد. ... 125 به 200 درجه سانتي گراد باعث كاهش بيش از 50 درصد آن ها در آرد
    گندم مي گردد. .... وقتی نشاسته در یک محیط آبی و در فشار اتمسفر حرارت داده می شود،
    فرآیند ...
     


    29 . مهندسی صنایع غذایی - اخبار و اطلاعات صنایع غذایی
    ‎دراتور ( وکیوم و ایجاد خلع در فضای محصول تا دما سریعتر بالا رود ) سپس به قسمت
    .... بررسی اثر شیر سویا بر زنده ماندن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و
    .... (چون گندم های دیوروم و آرد حاصل از آن یعنی سمولینا در ایران دارای کیفیت بالایی
    ... (Cooler) : ماکارونی پس از خشک شدن به علت قرار گرفتن در حرارت بالا داغ بود، و
    به ...
     


    30 . بهترین های اینترنت - مک ماکارون
    ‎وی گفت: كیفیت آرد مصرفی در بالا بردن كیفیت ماكارونی بسیار حائز اهمیت است. ...
    به‌ طور مثال، گندم كامل و سبوس‌دار بر اثر آرد شدن و یا سبوس‌گیری و تبدیل شدن به آرد

     



    31 . اصلاح نباتات - کیفیت نانوایی
    ‎مقاله مروری- نقش ترکیبات گندم دوروم بر کیفیت پاستا(ماکارونی) و نان (بخش اول)
    .... پس از اینکه دانه بصورت سمولینا آرد گردید، استانداردهای مختلفی بوسیله .... در
    دمای زیر55 درجه سانتیگراد، نشاسته همچون یک ماده نفوذناپذیر بیجان(بی اثر) رفتار
    می کند و قادر ..... نه دما و نه خشکی، بیان همسان ژنهای پروتئین گلوتن را مختل نمی
    کنند.[PDF]
     


    32 . اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی
    ‎ﻫﺎي ﭘﺨﺖ ﺑﺎ اﻓﺰاﻳﺶ ﻣﻘﺪار ﺟﻮاﻧﻪ ﮔﻨﺪم، ﻣﻴﺰان ﻣﻮاد ﺟﺎﻣﺪ در آبِ ﭘﺨﺖ و اﺳﻴﺪﻳﺘﻪ آب ﭘﺨﺖ اﻓﺰاﻳﺶ ﻳﺎﻓﺖ و اﻓـﺰاﻳﺶ
    زﻣـﺎن ﭘﺨـﺖ ... ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻣﺤﺼﻮل ﻧﻬﺎﻳﻲ را ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻗﺮار ﻣﻲ ... آرد ﺳﻮﻳﺎ ﺑﻪ اﺳﭙﺎﮔﺘﻲ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮدﻧﺪ ﻛﻪ ﺳﺒﺐ اﻓﺰاﻳﺶ
    ﻣﺤﺘـﻮاي .... ﻧﺤﻮه آﻣﺎده. ﺳﺎزي ﻧﻤﻮﻧﻪ. ﻫﺎ و ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﺎﺳﺘﺎ. : ﻫﻤﻪ ﻧﻤﻮﻧﻪ. ﻫﺎ در. ﺧﻂ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﺮﻛﺖ. ﺧﻮﺷﻨﺎم. (. ﻣﺎﻛﺎروﻧﻲ
    ﻣﻚ. ) ... ﺧﺮده، وارد ﭘﻴﺶ ﺧﺸﻚ. ﻛﻦ ﺷﺪﻧﺪ و در ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺑﻪ ﺧﺸﻚ. ﻛﻦ. اﺻﻠﻲ اﻧﺘﻘﺎل ﻳﺎﻓﺘﻨﺪ . در اﻳﻦ ﺧﺸﻚ. ﻛﻦ دﻣﺎ. C.
     


    33 . اردیبهشت ۱۳۹۱ - مهندسي علوم وصنایع غذایی - blogfa.com
    ‎18 مه 2012 ... مواد اولیه تولید ماکارونی ... بادرنجيويه داراي اثرات ضد ويروس بوده به ويژه بر روي
    ويروس هرپس (تب خال) .... مخلوطی از گوشت، روغن، تخم مرغ، آرد گندم، آرد سویا، آب و
    چاشنی ها و ... مواد اولیه تحویلی به این واحدها مثل گوشت نیز دارای کیفیت ثابتی .....
    این محصول می تواند بیش از یک هفته در درجه حرارت معمولی نگهداری شود، ...[PDF]
     


    34 . ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮروي ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎي ﺷﺎﺧﺺ رﺷﺪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ ﺟﻨﻮب درﯾﺎي ...
    ‎ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺑﺮرﺳـﯽ اﺛﺮات ﺳـﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮروي ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎي ﺷﺎﺧﺺ رﺷﺪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ ﺟﻨﻮب درﯾﺎي ﺧﺰر
    ﯾﮏ آزﻣﺎﯾﺶ .... از ﻃﺮﻓﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺎﻫﯿﺎن آﺑﻬﺎي ﺷــﻮر و ﻟﺐ ﺷــﻮر ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳــﻔﯿﺪ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ وﺟﻮد ﮐﯿﻔﯿﺖ
    اﺳﯿﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﻏﯿﺮ ... ﺑﺎ ﻣﻨﺸﺎ ﺑﺎﻓﺖ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ و آﻓﺘﺎﺑﮕﺮدان در ﺟﯿﺮه آﺑﺰﯾﺎن ﻣﺬﮐﻮرn32 ،30)؛ اﮔﺮ
    ﭼﻪ وﺟﻮد ... ﻫﺮ روز در دو ﻧﻮﺑﺖ ﺻﺒﺢ و ﻋﺼﺮ pH ﻣﺎﻧﻨﺪ اﮐﺴﯿﮋن ﻣﺤﻠﻮل، درﺟﻪ ﺣﺮارت و .... آرد ﻣﺎﻫﯽ ﻣﺮﻏﻮب
    .[DOC]
     


    35 . انواع تقلبات در شیر و لبنیات
    ‎شیر آلوده و فاسد در اثر حرارت لخته شده و به دو بخش مایع و دلمه تبدیل می گردد که این
    عمل ... تفاوت اصلی در کیفیت و قیمت فرآورده‌های گوشتی در میزان گوشت استفاده
    شده ... بنابراین اول تقلب می‌تواند استفاده بیشتر از محصولات ارزانتر مثل آرد و
    سویا و. .... بهر حال برای مصرف کنندگان همواره معیارهای همچون باورهای دینی و مذهبی،
    سلامتی ...
     


    36 . دانشجویان صنایع غذایی 88 دانشگاه تبریز - مقالات صنایع غذایی
    ‎هرچند از ماکارونی در مهمانی‌های رسمی استفاده نمی‌شود، اما یک غذای خودمانی محسوب می‌شود
    و ... زیتون با کیفیت طی 60 سال ، بدن خود را در برابر هرگونه بیماری قلبی و عروقی
    ...... بنابراین اول تقلب می‌تواند استفاده بیشتر از محصولات ارزانتر مثل آرد و سویا و
    . .... نقطه دود این روغن 232 درجه سانتي ‌گراد است و این امر سبب می شود در اثر حرارت، ...
     


    37 . وب آرشیو - آرشیوی از برترین های وب
    ‎هفتمین دوره مسابقات روئینگ قهرمانی کشور- دریاچه آزادی؛/ قهرمانی تهران در ... ۲۷ آبان
    ماه با کسب مقام قهرمانی برای تیم های تهران و گیلان در دریاچه آزادی به پایان رسید. ....
    1 views; اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی 2 views ...
     


    38 . تغذیه در سال دوم زندگی - Professor Soltanzadeh
    ‎برگرفته شده از کتاب تغذیه در سال دوم زندگی انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر ... ها و
    يا ساير مواد مغذي لازم ، مي تواند بر روند رشد اثر بگذارد و يا حتي آن را مختل نمايد. .....
    در بسياري از کشورها مواد غذايي مثل برنج ، آرد گندم ، پودر شير ، سس سويا ، سس ماهي
    ..... در اين مورد ، والدين با تغييراتي که در غذا مي دهند مانند تغيير در درجه حرارت و يا ...
     


    39 . ضابطه نهایی برچسب گذاری سازمان غذا و دارو
    ‎26 سپتامبر 2015 ... شایان ذکر است که دستورالعمل حاضر بر روی سایت سازمان غذا و دارو وزارت .... باشد که
    غذا دارای کیفیت و امتیاز خاصی در ارتباط با منشا غذا، ماهیت فرآورده ..... انواع بسته
    بندی; افزودن واكس و پوشش ها با درجه غذایی (بر اساس ضوابط و معیارهای موجود) .... سویا
    ، آرد سویا، لسیتین و فرآورده های دیگر سویا از جمله نان، شیرینی ها، ...
     


    40 . مطالب مفید در رابطه با بارداری [آرشیو] - روزمنو، محبوب ترین انجمن ...
    ‎سلامت جنین به دو عامل بستگی دارد؛ یکی وزن مادر در آغاز بارداری و ... اضافه وزن مادر
    باردار طبق معیارهای جدید ... و تقسیمات سلولی ادامه دهد، بنابراین بهتر است به

     



    41 . توسعه فنّاوری شیلات - پرورش ماهي قزل آلا و اصول تغذيه و غذادهي در ...
    ‎ماهي قزل آلا پرورشي براي رشد بيشتر و رسيدن به بالاترين وزن در انتهاي دوره پرورش
    ... با توجه به اينكه بعد از كيفيت و ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي آب ، غذا از مهمترين
    عوامل .... شامل پودر ماهي ، ضايعات كشتارگاهي دام و طيور ، ماهي كيلكا ، آرد سويا ، آرد ذرت
    ، كنجاله سويا .... جدول 2- محاسبة طول دوره پرورش با توجه به وزن ماهي و درجه حرارت آب ...
     


    42 . جستجو برای: افت سفتی - مرکز توسعه علوم و فناوری پیشرفته
    ‎سفتی میوه یکی از معیارهای مهم در جلب رضایت مصرف کنندگان و مناسب ترین شاخص
    ... آزمایش ها در دو سطح درجه حرارت نگهداری دو و 20 درجه سانتی گراد به مدت دو هفته انجام
    شد. ... به منظور تولید ماکارونی با کیفیت مطلوب، معمولا آرد سمولینا که از گندم داروم
    بدست می ... اثر روش‌های مختلف عمل‌آوری و انباری بر صفات کیفی ارقام پیاز ایرانی.[PDF]
     


    43 . استاندارد ملی ایران
    ‎ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ. -. وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎ و روﺷﻬﺎي آزﻣﻮن. Macaroni - Specifications and test methods ....
    ﺑﺎزارﻫﺎي. ﺑﯿﻦ. اﻟﻤﻠﻠﯽ. ﺑﺮاي. ﻣﺤﺼـﻮﻻت. ﮐﺸـﻮر،. اﺟـﺮاي. اﺳﺘﺎﻧﺪارد. ﮐﺎﻻﻫﺎي. ﺻﺎدراﺗﯽ. و درﺟﻪ. ﺑﻨﺪي ...
    ﻓﻌﺎل. در زﻣﯿﻨﮥ. ﻣﺸﺎوره،. آﻣﻮزش،. ﺑﺎزرﺳﯽ،. ﻣﻤﯿﺰي. و. ﺻﺪورﮔﻮاﻫﯽ. ﺳﯿﺴﺘﻢ. ﻫﺎي. ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ. ﮐﯿﻔﯿـﺖ .... ،آرد
    ﮔﻨﺪم. -. وﯾﮋﮔﯿﻬﺎ. 3. –. 3. اﺳﺘﺎﻧﺪارد ﻣﻠﯽ اﯾﺮان ﺷﻤﺎره. 1053. : ﺳﺎل. 1370. ، وﯾﮋﮔﯿﻬﺎي آب ..... ﺳﻮﯾﺎ و
    ﻓﺮاورده ﻫﺎ.
     


    44 . فست فود یا غذای فوری چیست؟
    ‎برای نشان دادن اثرات مضر فست فودها بر سلامت انسان در سال 2004 میلادی فیلم
    مستندی ... می کنند و محصولات غذایی هر یک از این شعبات در یک واحد کنترل کیفیت
    می شود. .... امروزه معیار و انگیزه تمایل افراد به غذا بر اساس نیاز واقعی بدن نیست
    بلکه معیار .... به حداقل رساندن دما هنگام سرخ کردن غذا و یا استفاده از دیگر راه‌های طبخ
    غذا چون ...[PDF]
     


    45 . Download - مرکز پژوهش های غلات ایران
    ‎اخيرا اثرات بالقوه آنتي اكس يدانهاي گندم روي. آنزيمهايي كه ... بطور كلي معيارهاي
    تكنيكي نظير، مش روط كردن صحيح، تنظيم غلتكها. و آس ياباني مناسب در
    كيفيت آرد سمولينا درجه 1 و فرآورده هاي حاصل از ... دارن د از اين ميان ميتوان به
    ارگوت، دانه هاي حرارت ديده در ناحيه جوانه، ..... مي کنن د ماکاروني تهيه ش ده از غالت
    کامل بايد.
     


    46 . ماکارونی غنی شده - 12629 - مقالات تمام رشته های دانشگاهی ایران
    ‎آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از
    … ... در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار
    .... مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در
    ... قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی ...
     


    47 . اصول کنترل و تضمین کیفیت در صنعت شیرینی و شکلات را دریابیم
    ‎1 ژوئن 2011 ... ایران برای کیفی‌سازی نان گندم وارد می‌کند/ بازار آرد عراق در چنگ ترک‌ها ... صفحه ی
    خبری برنج و ماکارونی ... اصول کنترل و تضمین کیفیت در صنعت شیرینی و
    شکلات را .... این معیارها شامل درجه های حرارت و رطوبت نیز می شوند که سبب می شوند به
    ... سلامت آن و همین طور عدم وجود هرگونه اثر فاسد شدگی در آن تائید شود.[DOC]
     


    48 . فرم فهرست تامين كنندگان تاييد شده اداره‌كل - سازمان ملی استاندارد ایران
    ‎9 نوامبر 2014 ... *کنسروسس ماکارونی با سویا ... *اندازه گیری کادمیم- مس-آهن-سرب- روی درمواد غذایی به
    روش جذب اتمی .... *آزمون تعیین وزن مخصوص درجه API با چگالی قیرهای محلول باروش ...
    مشخصات فنی و روش تعیین معیار مصرف انرژی بخاری گاز سوز بدون دودکش ... *انواع
    فرآورده های غلات و حبوبات ، آرد و پروتئین سویا- میکروبیولوژی.
     


    49 . تکنولوؤی مواد غذایی - گفته های ناب در صنایع غذایی - blogfa.com
    ‎هر نوع سبزي , درجه حرارت و ر طوبت نسبي مطلوبي براي نگهداري در سرد خانه نياز دارد.
    .... مواد دیگری مانند آرد بادام زمینی ٬آرد سویا به میزان کمتر از 10٪ و مواد دیگری مانند ...
    در پاره ای از واحد های تولید ماکارونی از منو گلیسیرید های تجارتی برای کم کردن ... با
    كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه مي باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد ...
     


    50 . مهر ۱۳۹۰ - گروه خرید و نگهداری مرکز پژوهشهای غلات - blogfa.com
    ‎یکی از روشهای فیزیکی در جهت بهبود کیفیت محصول و اصلاح آرد ، استفاده از ... وجود
    تنوع در نسبتهاي گلوتنين به گليادين و الاستيسيته گلوتن اثرات معني .... پیش

     


    کد امنیتی رفرش

    مطالب تصادفی

    ورود کاربران


    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

    عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد